Even voorstellen…

Mijn naam is Hans van het Goor. Ik woon momenteel in de provincie Flevoland.
Naast mijn baan als programmeur, ben ik fotograaf en filmmaker van met name werkzaamheden in de landbouw en veehouderij.

Wilt u een foto of een video gebruiken? Wilt u foto’s of een video laten maken van uw bedrijf of product? Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden. Stuur een e-mail, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Hans van het Goor
E-mail: hansvanhetgoor@gmail.com

Alle door Hans van het Goor gemaakte en gepubliceerde content, de inhoud van de website www.dutchpictures.nl, van mijn sociale media accounts en van mijn YouTube-kanaal zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om deze te downloaden, publiceren, bewerken of gebruiken zonder mijn toestemming.